Concerten met Dirk Luijmes

Dirk Luijmes

Op 26 november vindt het Requiem van Gabriel Fauré plaats met Phion en het Bachkoor Nijmegen o.l.v. Rob Vermeulen in De Vereeniging te Nijmegen, aanvang 15.00u.

Op 22 december is er een Kerstconcert in de Mattiaskerk van Oploo met Canthonis o.l.v. Miriam Westgeest, aanvang 20.00u.

Op 26 december, 2e Kerstdag, vindt een Romantisch kerstconcert rondom het harmonium plaats in de Grote Kerk in Elst en speelt Dirk Luijmes samen met Joep van Geffen, bas en Hans Rijkmans, viool, aanvang 12.00u.

Dirk Luijmes speelt -als bekend - niet alleen op harmonium. Wanneer u hem op orgel of klavecimbel wilt horen, dan kunt u naar de volgende concerten:
Op 24 november zullen in Orpheus in Apeldoorn het Stabat Mater van Joseph Haydn en Dixit Dominus van Georg Friedrich Händel uitgevoerd worden met het Bachkoor Apeldoorn o.l.v. Bas van den Heuvel, aanvang 20.00u.
Op 9 december is er een Kerstconcert in De Lichtbron in Lelystad, samen met Stella Maris o.l.v. Henk Trommel, aanvang 19.30u.
Op 16 december is een uitvoering van het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach in de Grote Kerk van Wageningen met Toonkunst Wageningen o.l.v. Hans de Wilde, aanvang 20.00u.

Voor uitgebreide en de laatste informatie kijkt u op de website van Dirk Luijmes: https://dirkluijmes.nl/