As zaterdagmiddag 14 december begint in de Ontmoetingskerk van Zevenhuizen om 14.00 een winterconcert, getiteld ''FORDOMSFRI'' (onbevangenheid) Dit thema word muzikaal geillustreerd door kamerkoor  Carajillo olv. Jos Vlietstra aan de vleugel en Arie Schüller, harmonium .

Beeldend wordt ''Fordomsfri''' in scene gezet door Esther Erdtsieck met haar groep toneelspelers. De gezongen muziek is oa. van Arvo Pärt, Adam Drese,Orlando Gibbons, John Rutter,Josef Rheinberger,Eric Whitacre,Ola Gjeilo, Philip Stopford, Morten Laurindsen e.a.

Zaal open 13.30 nbsp; Toegang aan de zaal  € 7 in voorverkoop € 6 Na afloop is er gelegenheid voor napraten en een drankje Namens Carajillo en Esther Erdtsieck hoop ik  U op 14 december  te begroeten !